Klubturneringen

Tønder Skakklubs klubturnering ligger pr. tradition i foråret.

Turneringen 2018 startede 5. marts med følgende deltagere:Tefera Merdasa, Ana, Arthuras, Kaj Elkjær Larsen, Helge Andersen, Jens Carl Pedersen, Adis Heremic, Edlef Bucka-Lassen, Eivind Palm, Gonde Hansen, Helge Sörensen Marie Louise Jensen, Gunvor Egelund, Claus Egelund. Der spilles efter Monrad-systemet med 2 timer til 40 træk plus 15 min til resten. Små indskud: 30kr for juniorer, 50kr for alle andre. Dermed også små præmier i 3 præmiegrupper. Den er slut nu med følgende resultat: Klubturneringen 2018

Turneringen 2017 starter i februar 2017, og det er besluttet, at der skal spilles med fuld betænkningstid, dvs 2 timer til 40 træk og et kvarter til resten af partiet, – og uden rating-påvirkning.  Indskud: 50 kr for alle, bortset fra juniorer, der skal betale 30 kr. Der vil så være tilsvarende små præmier i 2-3 præmiegrupper.

Turneringen er færdigspillet:  Klubturn17

Turneringen 2016 blev spillet efter konceptet: 2 partier mod hver modstander med 25min på uret pr parti:   klubturn16 , og den er færdigspillet nu, bortset fra en omkamp mellem Kaj Elkjær Larsen og Eivind Palm, der sluttede side og side i toppen.

Et par tidligere forløb, også efter hurtigskak-konceptet:

Klubturneringen 2015: klubturn15      2014: klubturn14

Turneringen har tidligere haft betydeligt flere deltagere, og man kan finde listen over klubmestre på siden Resultat-oversigt.